KW.be gaat op wereldreis (maar helaas alleen virtueel)!

30/06/15 om 10:06 - Bijgewerkt op 01/07/15 om 10:21

Tachtig dagen, tachtig reisverhalen om bij te watertanden en weg te dromen. Dat schotelen we u vanaf woensdag 1 juli voor op KW.be. Limburgers wereldburgers? Misschien wel, maar de West-Vlamingen moet je het toch ook niet meer leren!

KW.be gaat op wereldreis (maar helaas alleen virtueel)!

De voorbije weken lanceerde KW.be een oproep via de sociale media. West-Vlamingen die ons kleine kikkerlandje hadden gelaten voor wat het was en intussen ergens aan de andere kant van de wereld van het leven genieten, mochten met plezier hun levensverhaal met ons delen. Kwestie van ons hier op de redactie toch ook een beetje dat vakantiegevoel te geven.

De reacties bleven niet uit: tientallen uitgeweken streekgenoten mailden ons al snel met de meest tot de verbeelding sprekende verhalen. Eén ding hebben we alvast geleerd: elke reden kan goed zijn om het geluk elders te gaan zoeken, of het nu De Liefde is, dan wel de job, of gewoon, omdat het kan.

Vanaf woensdag serveren we jullie dagelijks één zo'n verhaal, en dat tachtig dagen lang. Soms van relatief dichtbij - Frankrijk, Nederland, Duitsland... - maar minstens even vaak vanuit exotischer bestemmingen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika. Eén risico ontstaat er echter wel bij het lezen van al die enthousiaste ervaringen: je krijgt meteen zin om ook je koffers te pakken en de wijde wereld in te trekken!

Je vindt alle reportages op www.kw.be/reisronddewereld

(FJA)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!