KLEUTER-KLASSE: naar de kermis met juf Nel en juf Marianne uit Kuurne

16/11/16 om 09:00 - Bijgewerkt om 10:12

Wat als... je een rist kleuters loslaat op onze krant? Dat vroegen wij ons af. Iedere week tonen we in deze rubriek een kleuterklasje dat aan de slag gaat met onze papieren krant: knippen, plakken, schilderen en kleuren! Het mag allemaal. In Kuurne trokken de ukjes van de juffen Nel en Marianne ze zelfs naar de kermis.

Hallo,

Graag hadden wij met onze school deelgenomen aan de Kleuter Klasse fotoreportage. Kuurne kermis is een waar gebeuren in ons dorp. Dit kreeg de naam 'Ezelgem'.

Daar maakten wij graag gebruik van om als thema doorheen onze school te verwerken. We bereidden ons voor op een groot volksfeest: schilderen, eendjes vissen, oliebollen verkopen in de winkel, knutselen... We mochten een testrit maken in de vliegertjes op de kermis. Wat een plezier! Na het leuke kermisweekend hadden we nog een lekkere afsluiter. We maakten oliebollen met de kleuterschool.

Juf Nel en Juf Marianne uit Pienter, Kuurne.

Wil jij met je kleuterklas of je kinderopvang ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas/opvang en laat je ukkepukjes erop los.

Neem mooie foto's van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!

Lees meer over: