KLEUTER-KLASSE: Mieterse mijters van de kleuters van ‘t Voelsprietje in Veurne

Redactie KW

Wat als… jouw krant plots in een mand appels verandert? Wat als je een rist kleuters uitdaagt om creatief om te springen met al dat papier vol nieuws, foto’s, letters en verhalen? Iedere week tonen we in deze rubriek een kleuterklasje dat aan de slag gaat met onze papieren krant: knippen, plakken, schilderen en kleuren! Het mag allemaal.

Beste,

Een tijdje geleden las ik uw oproep om een foto te nemen van een kleuterklas met een ‘knutselwerkje’ met de Krant van West-Vlaanderen. Bij deze zijn dit enkele foto’s. De Sint kwam op bezoek in de tweede kleuterklas van VBS Annuntiata, ‘t Voelsprietje in Veurne. We vouwden elk een heuse mijter met een pagina uit de krant!

Groetjes,

Juf Veroniek Pylyser

Wil jij met je kleuterklas of je kinderopvang ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas/opvang en laat je ukkepukjes erop los.

Neem mooie foto’s van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!