KLEUTER-KLASSE: de monsterdozen van de Veldschool in Dentergem

17/02/16 om 13:52 - Bijgewerkt om 14:22

Kleuters uit alle hoeken van onze provincie laten hun creatieve duivels los op onze krant! Iedere week tonen we in deze rubriek het knippen, plakken, schilderen en kleuren van deze piepjonge knutselaars.

Hallo,

Toen we jullie oproep voor KleuterKlasse zagen, hebben we de ouders en grootouders van onze kleuters vriendelijk verzocht om op zoek te gaan naar jullie krant, deze te verzamelen en naar de derde kleuterklas te brengen. Daar stonden de 11 kleuters al vol ongeduld te wachten om aan hun monster te kunnen beginnen.

We startten met een lege doos van babyvoeding.

We vulden de potten met behangerslijm, we scheurden de kranten in stukken, beschermden de tafels met een onderlegger (voor zover we konden beschermen :) ) en gingen aan de slag!

Ogen werden gedraaid, monden gevormd, ... alle mogelijke vormen kregen de monsters.

Even drogen en dan schilderen maar!

Zie hier onze mooie monsterdoos!

Juf Annelies en de kleuters van de 3e kleuterklas uit de Veldschool in Dentergem

Wil jij met je kleuterklas of je kinderopvang ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas/opvang en laat je ukkepukjes erop los.

Neem mooie foto's van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!