KLEUTER-KLASSE: de molletjes van Beerst

30/11/16 om 10:29 - Bijgewerkt om 10:32

Wat als... je een rist kleuters loslaat op onze krant? Dat vroegen wij ons af. Iedere week tonen we in deze rubriek een kleuterklasje dat aan de slag gaat met onze papieren krant: knippen, plakken, schilderen en kleuren! Het mag allemaal. Zelfs molletjes in het herfstbos...

Beste

Ik ben kleuterleidster in de peuter-1ste kleuterklas in Beerst. De kinderen van mijn klas hebben een werkje gemaakt rond "de mol in het herfstbos".

In onze school werken we rond een jaarthema "Zonder jou is de puzzel niet af". Voor onze jaarlijkse kaarting en tentoonstelling maakte elke klas iets met puzzelen.

De opdracht werd voor de herfstvakantie afgewerkt, ons klasje telde toen vier 1ste kleuters en 3 peuters. Na de herfstvakantie kwamen er vijf peutertjes bij.

Groetjes,

Juf Vicky Castelein

Wil jij met je kleuterklas of je kinderopvang ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas/opvang en laat je ukkepukjes erop los.

Neem mooie foto's van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!

Lees meer over: