KLEUTER-KLASSE (12): de sloebers van de Wielewaal in Kortrijk

24/06/15 om 10:28 - Bijgewerkt op 25/06/15 om 11:06

Kleuters uit alle hoeken van onze provincie laten hun creatieve duivels los op onze krant! Iedere week tonen we in deze rubriek het resultaat van deze piepjonge knutselaars. Vandaag is het de beurt aan de kleutertjes van de Wielewaal in Kortrijk.

Hallo,

graag zou ik jullie eens heel mijn klasje voorstellen. Ik ben juf Maaike en ik ben de juf van de peuter-1ste kleuterklas van Sint-Amandusschool Zuid, afdeling Wielewaal. SAZ Wielewaal is een kleine wijkschool waar het aangenaam vertoeven is. Er zijn vijf klassen met een enthousiast team.

Mijn klas telt momenteel 21 enthousiaste kinderen. Dan heb je ook nog juf Caroline, zij is onze creatieve kinderverzorgster die me elke week een paar dagen komt ondersteunen. Samen zijn we een leuke groep die erg leergierig zijn om samen de wereld te ontdekken. We trekken er heel graag samen op uit. Met de bus of te voet trekken we op onderzoek uit. We houden erg van zingen en dansen, luisteren naar verhaaltjes, knutselen en spelen. Wij kijken er alvast naar uit om ons klasje en ons kunstwerkjes met de krant voor te stellen aan de lezers van KW.be.

Groetjes van de sloebers van de Wielewaal en hun twee juffen.

(mlt)

Volgende week woensdag start de zomervakantie! Hartelijk dank aan alle juffen en kleuters voor hun kleurrijke werkjes! Onze rubriek gaat in het schooljaar '15-'16 verder. Creatieve kleuterjuffen mogen alvast gaan freewheelen over werkjes die ze met onze krant ineen kunnen knutselen. Heb je ideeën? Mail ze gerust naar lieven.mathys@kw.be.

Prettige vakantie!!

De webbies van Krant van West-Vlaanderen