KLEUTER-KLASSE (11): de kleurrijke kleuters van De Graankorrel

17/06/15 om 10:34 - Bijgewerkt op 25/06/15 om 11:09

Kleuters uit alle hoeken van onze provincie laten hun creatieve duivels los op onze krant! Iedere week tonen we in deze rubriek het resultaat van deze piepjonge knutselaars. Vandaag is het de beurt aan de tweede kleutertjes van de Graankorrel in Kruiseke.

Hallo,

We gingen met de tweede kleuterklas van Kruiseke de uitdaging aan om met jullie krant aan de slag te gaan. We werkten rond het boek "De Hoed". Het gaat over een man die in de stad 'Grauw' woont. Zoals de naam het al doet vermoeden, is alles in de stad grijs en grauw. Dus gaat de man op zoek naar iets waardoor hij opvalt in de stad. Maar al wat hij probeert te doen, lijkt niet te lukken.

Tot hij een gekleurde kegel vindt die hij als hoed op zijn hoofd zet. Dan wordt hij door iedereen nagekeken en is hij uniek in de anders grijze stad.

We gebruikten de kranten als achtergrond om onszelf op te schilderen en onze eigen gekleurde hoed te ontwerpen. Op de klasfoto kan je de creatieve hoeden van onze kleuters bewonderen.

Groetjes,

De kleuters van de tweede kleuterklas van de Graankorrel Kruiseke, Rikki (de klaspop) en juf Marlies

(mlt/foto's juf Marlies)

Wil jij met je kleuterklas ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas en laat je ukkepukjes erop los. Neem mooie foto's van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg over je klas naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!

Lees meer over: