Karen in the USA (2) : “iPod countrymuziek in de gang”

Redactie KW

Karen Moonen uit Brugge heeft haar draai in de VS al gevonden. Maar druk is het wel, over de grote plas!

Die drukke dagen hier maken me eigenlijk wel moe en op het eind van de dag ben ik blij in mijn zetel te kunnen zitten en tv te kijken. Mijn hostparents zijn zo lief voor me hier, en ze maken zich er ook niet zo druk om dat ik veel weg ben. ‘s Avonds is hier meestal family night. We kijken samen een film of een tv programma en vertellen elkaar wat we allemaal meegemaakt hebben die dag. Lekker chill. Er is ook nog steeds muziek in de gang als we wisselen van klas. Ik vond de bron waar het van kwam : blijkbaar zetten de leerkrachten hun boxen met een iPod buiten en laten ze het random afspelen. En onze leerkrachten houden van… country!!

Iemand een antwoord?

Mijn vrolijk zelf zijnde huppel en ren ik door de gangen tot ik mijn klas vind, wat steeds makkelijker wordt. Ik had deze week wel al een toets. Wow really, that was it ?! We moesten 15 woorden leren voor Engels, voor de toets herhaalde ze de woorden en gaf ons tips en verklapte eigenlijk de antwoorden. Toen ik buitenkwam vroeg een meisje nochtans aan me: “Vond je het ook zo moeilijk?” … Eeuuh NO!

Knappe atleten

American Football, ik snap er niets van …. Wat ik wel snap is dat al die spelers super knap zijn en dat ze er van houden om elkaar op de grond te smijten. Cheerleaders, da’s een ander verhaal. Ik was in volle afwachting tot de cheerleaders eraan begonnen, want je kent het wel, met hun flips en tricks… Maar niemendalle dadde! Ze deden alleen danspasje en cheers. ‘k Heb heel de avond met dezelfde cheer in men hoofd gezeten “Go Go cowbody’s go go go cowboys, yaaay” Ik was teleurgesteld.

Karen

Meer over Karen? Check http://livingthedream-usa.webs.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier