Isabelle Mintkewicz uit Leke maakt quiche met struisvogelei

05/02/16 om 10:47 - Bijgewerkt om 16:17

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Vandaag proeven we de quiche van Isabelle Mintkewicz.

"Ik sta heel graag in de keuken. Kok zijn in een eigen restaurantje is stiekem een stille droom", vertelt Isabelle Mintkewicz. "Koken met struisvogeleieren begon als een folietje. Qua smaak is het ongeveer als een kippenei, maar de hoeveelheid is uiteraard veel groter. Met één ei kan je ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden