Griet Pylyser in Australië: "Ik mis de pizza en de wijn op het strand van Oostende"

02/09/16 om 06:00 - Bijgewerkt om 06:00

Griet Pylyser zag al een groot stuk van de wereld via haar job, keerden dan terug naar haar roots in Oostende, maar bleef daar toch niet plakken. Met dank aan Lincoln, de Aussie die haar hart veroverde en haar mee naar 'down under' troonde...

Het is blijkbaar de liefde die je naar de andere kant van de wereld voerde. Vertel eens?

"Na jaren in het buitenland te hebben gewerkt voor een Belgische touroperator, had ik me eindelijk terug gesetteld in Oostende. 'Back to my roots', kortom. Wie had toen gedacht dat ik een paar jaar later voorgoed naar Australië zou verhuizen? In september zal het al 4 jaar zijn dat ik in Australië woon. Ik heb mijn Australische partner vijf jaar geleden leren kennen in de 'Jolly Sailor', een klein restaurantje aan de oosteroever van Oostende, waar ik geregeld kwam. Het restaurantje was vooral gekend onder de Oostendenaren en iedereen kende iedereen. Op een van die avonden ontmoette ik er mijn partner Lincoln. Lincoln was net terug van een boottocht naar Noorwegen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!