Gilles uit Hulste zette titel van Lady Gaga-song als tattoo op zijn heup

17/12/15 om 06:00 - Bijgewerkt om 06:00

De sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en memorabilia.

In Hulste/Harelbeke woont de 22-jarige Gilles Manfronelli. Hij houdt van fotografie, muziek beluisteren en video's maken en monteren. Zo maakte hij al een clip bij een nummer van zangeres Lisa-May uit Ingelmunster en monteerde hij aftermovies voor evenementen en van een huwelijk. R&B zoals van Nicki Minaj of Rihanna kan hem bekoren, maar ook dance à la Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell en Milk Inc. "Maar wat mij nog het meeste aanspreekt is electropop", vertelt hij. "Mijn idool is dan ook Lady Gaga. Niet alleen de muziek en haar talent als songwriter en zangeres spreken mij aan : het gaat hem ook om de teksten."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!