Tweede festivaldag Dranouter helemaal uitverkocht

06/08/16 om 21:17 - Bijgewerkt om 21:17

Het bordje uitverkocht mocht bovengehaald worden voor de tweede festivaldag. Zo'n 15.000 mensen genieten van optredens van Tourist LeMC, Trixie Whitley en Balthazar, onder andere.

Tweede festivaldag Dranouter helemaal uitverkocht

"De vernieuwde formule van het festival dat vorig jaar zijn intrede nam, wordt ook dit jaar fel gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek. De uitverkochte weide met maar liefst 15 000 bezoekers genoot reeds met volle teugen van straffe concerten van o.a. Le Vent Du Nord, Curly Strings, Flying Horseman, Söndörgö en het 'homecoming' concert van Tiny Legs Tim in een afgeladen volle kerk. Gisteren nog zorgde Arno in zijn onvervalste je m'en fous stijl voor de apotheose in de Kayam", klinkt het in een persbericht van het festival.

Straks staan nog Trixie Whitley, Dez Mona, Trad .Attack en Balthazar op het menu!

Voor morgen (zondag 7 augustus) zijn nog tickets beschikbaar. Dan maakt Festival Dranouter zich op voor o.a. Yevgueni, Suzanne Vega, Tout Va Bien, An Pierlé en Michael Kiwanuka. De Franse superster ZAZ sluit de 42ste editie van Festival Dranouter af.

(TD)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!