Miel is de grootste (en jongste) fan van J. Bernardt op Dranouter

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Op Dranouter zijn er traditioneel heel wat kinderen. Voor de animatie en soms voor de muziek. Voor Miel uit Houthulst is het omgekeerd. Hij was er vooral voor J. Bernardt en had speciaal een t-shirt gemaakt om dat duidelijk te maken. Jinte kon het wel appreciëren en riep hem op het podium, waar hij mee de show stal.

Miel Dehem uit Houthulst is een van de sterren van de eerste festivaldag op Dranouter. Hij loopt in de kijker met zijn t-shirt, dat is er eentje met J. Bernardt op. Vooraan staat de afbeelding van Jinte Deprez, de man achter J. Bernardt, en achteraan staat de tekst ‘J. Bernardt smallest biggest fan’. “Ik ben grote fan van J. Bernardt”, vertelt Miel. “Ik was eigenlijk al grote fan van Balthazar, maar nu ook van J. Bernardt omdat de muziek er erg op lijkt. Van de andere soloprojecten ben ik minder fan. Geef mij maar Jinte van J. Bernardt”, lacht hij.

De tekst liegt er niet om! (Foto TD)
De tekst liegt er niet om! (Foto TD)

Jinte Deprez kreeg de t-shirt ook al te zien. “Iedereen spreekt er mij over aan”, lacht hij. “We hebben nog geen eigen merchandise, dus het is wel tof dat hij het op die manier doet. Ik vind het meer dan geslaagd!” Tijdens het optreden kreeg hij Miel in het oog, waarop hij prompt de jonge fan uitnodigde op het podium. Tot groot jolijt van het publiek. En Miel? Die genoot en stal nog meer de show. De echte ster van de avond!

https://www.youtube.com/watch?v=KpWNoUAvfr8
Ietwat onwennig, maar trots poseert hij met zijn t-shirt. (Foto TD)
Ietwat onwennig, maar trots poseert hij met zijn t-shirt. (Foto TD)