Ideaal festivalweer in en rond Dranouter

05/08/16 om 14:05 - Bijgewerkt om 14:05

Aan het weer zal het niet liggen. De komende dagen zijn de weersvoorspellingen bijzonder gunstig. Veel zon, niet te warm of te koud en géén regen.

Ideaal festivalweer in en rond Dranouter

Een festival staat of valt dikwijls met de weersomstandigheden. Vooral regen kan soms een lelijke spelbreker zijn. Voor Festival Dranouter ziet het er alvast goed uit: zowel voor vrijdag, zaterdag als zondag wordt zonnig en mooi weer verwacht. Nochtans kregen de 150 vrijwilligers die meehielpen met de opbouw van het festival op dinsdag en woensdag vrijwel voortdurend regenbuien te verduren. "Toch heeft de regen geen invloed gehad op de planning. We waren zelfs een beetje voor op het schema. Het middenterrein heeft de regen doorstaan en ziet er nog groen en ongeschonden uit", zegt Bavo Vanden Broeck. (TOGH)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit