"Dit is voor de Brexit, Putain Putain"

05/08/16 om 23:02 - Bijgewerkt om 23:02

Arno was in vorm op Festival Dranouter. Met een stevige set vol klassiekers kon hij moeiteloos de Dranoutergangers in vervoering brengen.

"Dit is voor de Brexit, Putain Putain"

Je veux nager, Vive ma liberté, O la la la, Les filles du bord de mer... Alle klassiekers passeerden de revue... En het publiek smulde gretig. Arno was zonet in grote doen en liet met zijn snedige show een publiek vol adrenaline achter. Tussen de bekende evergreens door hoorden we vooral scherpe gitaren en jagende drums... De energie spatte er van af. We hoorden wel geen ingetogen parels als Dans les yeux de ma mère of het mooie Je veux vivre uit zijn nieuwe cd Human Incognito, het zou nochtans gemogen hebben.

"Godverdomme! Kust m'n Kloten", liet hij daarentegen het publiek scanderen. Als icoon van de belpop kan Arno het zich wel permitteren op dit zomerse familiefestival. De tienjarige bekerverzamelaars op de weide moeten ergens hun scheldwoorden leren.

Ook de actualiteit schuwde wereldburger Arno niet. "Dit is voor de Brexit. Putain, putain. C'est vachement bien. Nous sommes quand même tous des Européens", was zijn boodschap voor de klassieker van TC Matic. Op zijn 67ste mag Arno dan wel 'Just an old motherfucker' zijn, zoals hij op het openingsnummer van zijn nieuwe cd croont, maar dan wel één met een podiumprésence om u tegen te zeggen. (TOGH)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!