Fan van Christoff & Lindsay 'op vraag van zieke vrouw en om dochter blij te maken'

31/12/15 om 06:00 - Bijgewerkt om 06:00

De sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en momorabilia.

De woning van Adeline Vandeweghe in Pittem vind je heel snel terug. Altijd hangt er wel één of andere affiche aan het raam. Daarop steevast haar idolen: Christoff & Lindsay. Adeline (35) is de dochter van Guido en Christiane Vandeweghe-Verfaillie uit Pittem. Op 29 november 2005 overleed Christiane, die eveneens een grote fan was van Christoff & Lindsay. Adeline heeft nog een broer Emmanuel, die getrouwd is en papa is van twee dochtertjes van 7 en 4 jaar. Dit gezin woont eveneens in Pittem, de gemeente die vooral bekend is voor zijn feesten rond Zotte Maandag. Adeline werkt in de beschutte werkplaats Mariasteen in Gits. Haar papa (67) verdiende zijn boterham in de voedingssector. Nu geniet hij van zijn pensioen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!