Eveline Pety uit Poperinge maakt zomerse aperitiefhapjes

17/05/16 om 15:09 - Bijgewerkt om 15:10

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de twee hapjes van Eveline Pety: mousse van gerookte heilbot en appel en mousse van paprika met garnaaltjes.

"Voor- of hoofdgerechten laat ik aan mijn man Kim over, maar voor aperitiefhapjes en desserts ben ik altijd te vinden", vertelt Eveline Pety. "Mijn zus volgt kooklessen en speelde me deze receptjes door. Ik maakte ze al talloze keren en ze vallen telkens opnieuw in de sma...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden