Eveline Pety uit Poperinge maakt zomerse aperitiefhapjes

17/05/16 om 15:09 - Bijgewerkt om 15:10

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de twee hapjes van Eveline Pety: mousse van gerookte heilbot en appel en mousse van paprika met garnaaltjes.

"Voor- of hoofdgerechten laat ik aan mijn man Kim over, maar voor aperitiefhapjes en desserts ben ik altijd te vinden", vertelt Eveline Pety. "Mijn zus volgt kooklessen en speelde me deze receptjes door. Ik maakte ze al talloze keren en ze vallen telkens opnieuw in de sma...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info