ETENSWAARDIGHEDEN (6) Restaurant De Jonkman in Sint-Kruis

13/03/14 om 07:00 - Bijgewerkt om 06:59

Bron: Kw

Elke week gaan we op bezoek bij een topchef in West-Vlaanderen. Filip Claeys van restaurant De Jonkman in Sint-Kruis laat deze week in zijn potten kijken. Hij maakt een gerechtje met sint-jakobsnoten, rammenas en ijspegels.

Het recept vindt u in de pdf en de videofilm onderaan.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden