ETENSWAARDIGHEDEN (5) Restaurant Boury in Roeselare

06/03/14 om 09:08 - Bijgewerkt om 09:08

Bron: Kw

Elke week gaan we op bezoek bij een topchef in West-Vlaanderen. Tim Boury van Restaurant Boury in Roeselare laat deze week in zijn potten kijken. Hij maakt een koude bereiding van oester en komkommer.

Eind vorig jaar werd Tim Boury uitgeroepen tot Beste Jonge Topchef van Vlaanderen door de culinaire gids Gault&Millau. De 30-jarige chef opende in 2010 zijn restaurant samen met zijn vrouw Inge Waeles. Beiden draaiden toen al enkele jaren mee in toprestaurants. Tim deed twee jaar ervaring op in Comme Chez Soi in Brussel, werkte vijf jaar in de keuken van Oud Sluis en nog ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!