ETENSWAARDIGHEDEN (5) Restaurant Boury in Roeselare

06/03/14 om 09:08 - Bijgewerkt om 09:08

Bron: Kw

Elke week gaan we op bezoek bij een topchef in West-Vlaanderen. Tim Boury van Restaurant Boury in Roeselare laat deze week in zijn potten kijken. Hij maakt een koude bereiding van oester en komkommer.

Eind vorig jaar werd Tim Boury uitgeroepen tot Beste Jonge Topchef van Vlaanderen door de culinaire gids Gault&Millau. De 30-jarige chef opende in 2010 zijn restaurant samen met zijn vrouw Inge Waeles. Beiden draaiden toen al enkele jaren mee in toprestaurants. Tim deed twee jaar ervaring op in Comme Chez Soi in Brussel, werkte vijf jaar in de keuken van Oud Sluis en nog ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden