ETENSWAARDIGHEDEN (4) Bartholomeus in Heist-aan-Zee

27/02/14 om 06:00 - Bijgewerkt om 05:59

Bron: Kw

Elke week gaan we op bezoek bij een topchef in West-Vlaanderen. Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus laat deze week in zijn potten kijken. Hij maakt een dessert: een sneeuwlandschap van o.a. lychee en kokos.

Wie gaat tafelen bij Bartholomeus krijgt altijd een beetje een vakantiegevoel. Vanuit het restaurant, gelegen op de Zeedijk, kijk je door grote ramen op de zee uit.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden