ETENSWAARDIGHEDEN (2) De Karmeliet in Brugge

13/02/14 om 09:32 - Bijgewerkt om 09:32

Bron: Kw

Elke week gaan we op bezoek bij een topchef in West-Vlaanderen. Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet laat deze week in zijn potten kijken. Hij maakt een Vlaams gerecht met sint-jakobsnoten.

Dat we in West-Vlaanderen zoveel gastronomische pareltjes tellen, is zeker voor een deel te danken aan Geert Van Hecke. Al meer dan 31 jaar draait hij met zijn restaurant De Karmeliet mee op het hoogste niveau in België. In al die jaren leidde hij ook heel wat chefs op die tegenwoordig zelf naam en faam maken.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!