ETENSWAARDIGHEDEN (2) De Karmeliet in Brugge

13/02/14 om 09:32 - Bijgewerkt om 09:32

Bron: Kw

Elke week gaan we op bezoek bij een topchef in West-Vlaanderen. Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet laat deze week in zijn potten kijken. Hij maakt een Vlaams gerecht met sint-jakobsnoten.

Dat we in West-Vlaanderen zoveel gastronomische pareltjes tellen, is zeker voor een deel te danken aan Geert Van Hecke. Al meer dan 31 jaar draait hij met zijn restaurant De Karmeliet mee op het hoogste niveau in België. In al die jaren leidde hij ook heel wat chefs op die tegenwoordig zelf naam en faam maken.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden