ETENSWAARDIGHEDEN (1) Table d'Amis in Kortrijk

06/02/14 om 07:37 - Bijgewerkt om 07:37

Bron: Kw

Elke week gaan we op bezoek bij een topchef in West-Vlaanderen. De eerste die in zijn potten laat kijken is Matthieu Beudaert van Table d'Amis in Kortrijk.

Matthieu Beudaert, chef van Table d'Amis in Kortrijk, werkt graag met groenten. Het leverde hem in de Gault&Millau 2014 de titel van Beste Groenterestaurant van Vlaanderen op. "Met groenten kun je iets bijzonder doen, los van de platgetreden paden. Groenten dagen je uit om tot resultaten te komen waar je anders niet aan zou denken. We hebben hier een klein tuintje dat door mensen van Ubuntu bewerkt wordt. Ik werk ook samen met een boer die op maat van het restaurant oogst. Op die manier kan ik het verschil maken."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!