ETENSWAARDIGHEDEN (1) Table d'Amis in Kortrijk

06/02/14 om 07:37 - Bijgewerkt om 07:37

Bron: Kw

Elke week gaan we op bezoek bij een topchef in West-Vlaanderen. De eerste die in zijn potten laat kijken is Matthieu Beudaert van Table d'Amis in Kortrijk.

Matthieu Beudaert, chef van Table d'Amis in Kortrijk, werkt graag met groenten. Het leverde hem in de Gault&Millau 2014 de titel van Beste Groenterestaurant van Vlaanderen op. "Met groenten kun je iets bijzonder doen, los van de platgetreden paden. Groenten dagen je uit om tot resultaten te komen waar je anders niet aan zou denken. We hebben hier een klein tuintje dat door mensen van Ubuntu bewerkt wordt. Ik werk ook samen met een boer die op maat van het restaurant oogst. Op die manier kan ik het verschil maken."
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden