Els Wemaeres torentje van puree met verse garnalen

22/10/15 om 17:08 - Bijgewerkt op 27/10/15 om 16:35

Jozefien gaat op zoek naar de beste recepten van West-Vlaanderen, zoals de het pureetorentje met garnalen van Els Wemaere.

"Als je aan de zee woont, mag een receptje met vis zeker niet ontbreken", vindt Els Wemaere uit Sint-Idesbald. Ze tovert een torentje van groentepuree met garnalen, griet met sjalot, kervel en champagnesaus op het bord. "Mét zelf gevangen garnalen met de amfibieboot."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!