Els Vandierendonck gaat voor chocomousse met platte kaas

06/09/16 om 11:58 - Bijgewerkt om 11:58

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de chocomousse met platte kaas van Els Vandierendonck.

"Ik kook heel graag", opent Els Vandierendonck uit Oostkamp. "Een oud kookboek, dat ik ooit op school kocht, is een prima basis. Inspiratie om te koken vind ik in de kookles, in een magazine of bij een kookprogramma. Het receptje voor de lichte chocomousse met...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!