Els Vandierendonck gaat voor chocomousse met platte kaas

06/09/16 om 11:58 - Bijgewerkt om 11:58

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de chocomousse met platte kaas van Els Vandierendonck.

"Ik kook heel graag", opent Els Vandierendonck uit Oostkamp. "Een oud kookboek, dat ik ooit op school kocht, is een prima basis. Inspiratie om te koken vind ik in de kookles, in een magazine of bij een kookprogramma. Het receptje voor de lichte chocomousse met...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden