De wortel-pastinaaksoep van Ann Vanden Broucke

20/10/15 om 16:14 - Bijgewerkt om 16:23

Jozefien gaat op zoek naar de beste recepten van West-Vlaanderen, zoals de wortel-pastinaaksoep van Ann Vanden Broucke uit Waregem.

"Tijdens de week sta ik achter de kookpotten, in het weekend doen we dat meestal met twee", opent Ann. "Specialiteit van het huis is gemarineerde zalm, dat bereidt mijn man Joost. Dagelijkse kost is eerder mijn ding, maar ook aan desserts of voorgerechtjes waag ik me graag."
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden