De wortel-pastinaaksoep van Ann Vanden Broucke

20/10/15 om 16:14 - Bijgewerkt om 16:23

Jozefien gaat op zoek naar de beste recepten van West-Vlaanderen, zoals de wortel-pastinaaksoep van Ann Vanden Broucke uit Waregem.

"Tijdens de week sta ik achter de kookpotten, in het weekend doen we dat meestal met twee", opent Ann. "Specialiteit van het huis is gemarineerde zalm, dat bereidt mijn man Joost. Dagelijkse kost is eerder mijn ding, maar ook aan desserts of voorgerechtjes waag ik me graag."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!