Zo mooi, zo blond en zo grappig

16/04/17 om 23:14 - Bijgewerkt op 17/04/17 om 00:17

In Cultuurcentrum Evergem werd het komische theaterstuk Zo mooi, Zo blond opgevoerd. De muziek speelde een onmiskenbare rol speelde en de sfeer van de jaren zeventig vierde hoogtij. Niet enkel de typische kledij en kapsels maar ook de muziekarrangementen deden het publiek wegdromen naar de tijd van toen.

Zo mooi, Zo blond brengt het publiek terug naar de hete zomer van 1976. In de voorbije jaren brachten José (Saskia Debaere), François (Koen Vijverman) en hun frisse tienerdochter Sandra (Seie Goris) hun vakanties door in een tweesterrenhotel in Spanje. Wegens een slechte mossel tijdens de vorige vakantie wil François - tot groot ongenoegen van zijn José - niet meer reizen naar Spanje.

Het gezin besluit op avontuur te gaan en huurt een caravan op camping Bonanza in Blankenberge. Aanvankelijk wil José niet mee, tot ze verneemt dat Nicole en Hugo optreden in Het Witte Paard. José is een grote fan van Hugo en hij laat zich overtuigen om toch mee te gaan. Het loopt al direct mis wanneer dit deftige gezinnetje de caravan naast Rosse Jeannine (Dorothy Wuyts) en haar dochter Linda (Céline Koeckelenbergh) krijgt toegewezen.

Sandra wordt echter al vlug dikke vrienden met de wat rebelse en ordinaire Linda en haar vrienden. De camping staat op zijn kop wanneer Sandra zwanger lijkt te zijn en er onzekerheid bestaat over de identiteit van de vader... Wie dat verhaal nu leest, beseft maar al te goed dat het vanaf de eerste tot de laatste minuut lachen geblazen is. Voor het script tekenden dan ook grote namen, namelijk Gert Verhulst en Walter Van de Velde.

BV's op de première

Zo mooi, zo blond en zo grappig

Zo mooi, zo blond en zo grappig

Zo mooi, zo blond en zo grappig

Zo mooi, zo blond en zo grappig

Zo mooi, zo blond en zo grappig

Zo mooi, zo blond en zo grappig

Zo mooi, zo blond en zo grappig

Zo mooi, zo blond en zo grappig

Event Team mocht heel wat bekende Vlamingen verwelkomen op de première in Evergem en door dit succes brengen ze ook voorstellingen van Zo mooi, Zo blond van vrijdag 14 tot zondag 16 juli tijdens de Gentse Feesten in de Groenzaal Gent, Lange Boomgaardstraat nabij Parking Reep in Gent. De voorstelling zelf duurt tweeënhalf uur, inclusief pauze. Op 21 juli is er eveneens een voorstelling in Nieuwpoort in een organisatie van Cultuur Nieuwpoort.

(PADI - foto's FODI)

Tickets van 18 tot en met 21 euro, korting voor kinderen jonger dan 12 jaar. Reserveren via www.uitbureau.be, 09 233 77 88 - www.sherpa.be

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!