West-Vlaams kidspopduo BlitZ neemt clip op in Sint-Katelijne-Waver

10/05/17 om 17:58 - Bijgewerkt om 17:56

Woensdagnamiddag waren leerkracht Jens Declerck uit Meulebeke en opvoeder Pieterjan Beheydt uit Otegem alias het kidspopduo BlitZ de hele namiddag in de weer met de opnames van een clip voor het liedje Doe De Dabidee in een professionele studio in Sint-Katelijne-Waver.

West-Vlaams kidspopduo BlitZ neemt clip op in Sint-Katelijne-Waver

Een foto van de groep. © FODI

Tijdens de clip werden ze bijgestaan door acht jonge kinderen die meedansten onder leiding van dansgroep Are U Famous. BlitZ bestaat tien jaar en in dit jubileumjaar mocht een nieuw nummer Doe De Dabidee niet ontbreken. "Aangezien het nummer een dans bezingt en het dus over die dans gaat, kozen we voor een studio-clip waarin we de dans dansen en een leuk feestje bouwen", zegt het duo. "Het belangrijkste is dat in de clip de dans duidelijk in beeld komt. Deze dans moet deze zomer een échte rage worden. Dit vrolijk kinderliedje met bijhorend dansje klinkt heel catchy in de oren, zodat niemand stil kan blijven staan. BlitZ is met dit nummer helemaal klaar om opnieuw de kampdans af te leveren van de zomer 2017." De clip en single worden volgende week gereleased.

(PADI)

BlitZ en de groep in actie.

BlitZ en de groep in actie. © FODI

Even overleggen hoe het moet.

Even overleggen hoe het moet. © FODI

Bij een professionele clip hoort natuurlijk make-up. Pieterjan zit in de stoel.

Bij een professionele clip hoort natuurlijk make-up. Pieterjan zit in de stoel. © FODI

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!