Vrijwilligers wzc Sint-Henricus Rumbeke vieren feest in De Panne

14/09/17 om 14:51 - Bijgewerkt om 14:49

Onder de 1.200 aanwezigen op de eerste uitgave van het Kustschlagerfestival 2017 in Theater Plopsa in De Panne was er ook een grote delegatie van vrijwilligers van het woon- en zorgcentrum Sint-Henricus in Rumbeke present.

Vrijwilligers wzc Sint-Henricus Rumbeke vieren feest in De Panne

De vrijwilligers van Sint-Henricus in Rumbeke, samen met Laura Lynn, Paul Bruna en zijn showballet. © (Foto FODI)

Dat wzc bestaat dit jaar 50 jaar. Iedere dag zetten heel wat vrijwilligers zich in voor de bewoners van het zorgcentrum. De vrijwilligers houden de cafetaria open, begeleiden tijdens het weekend de bewoners bij het ontbijt, komen wekelijks op ronde met vers geperst sinaasappelsap, gaan wandelen in de omgeving van het wzc, verzorgen de muzieknamiddagen, spelen op vrijdag bingo, ondersteunen de hobbyclub... Al deze vrijwilligers verdienen het van ook eens wat ontspanning te krijgen en dus trokken 40 vrijwilligers voor de allereerste keer en ook voor een gezellige dag naar Plopsaland De Panne, waar het Kustschlagerfestival plaatsgreep.

Tijdens hun aanwezigheid stonden Laura Lynn, Paul Bruna en zijn showballet én De Romeo's op het podium. De voltallige groep genoot van deze namiddag. Tijdens de pauze maakten we een groepsfoto van de vrijwilligers uit Sint-Henricus in het bijzijn van Laura Lynn, Paul Bruna en zijn vier knappe dames van het showballet.

(PADI)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!