VIDEO Tomorrowland-dj Robert Falcon komt setje draaien voor select publiek in Ingelmunster

De aanwezige groep samen met Robert Falcon (met vinger in de lucht). (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Onlangs kwam de beloftevolle dj Robert Falcon langs in Ingelmunster om er een exclusief setje te draaien.

Al enkele jaren is de Belgische dj/producer Robert Falcon (22) uit Lier bezig met muziek. Dat is de organisatoren van Tomorrowland ook niet ontgaan. Robert staat immers op de affiche van het wereldvermaarde festival. Op 28 juli staat hij op de Sound of Tomorrow-stage, een stage exclusief gereserveerd voor de grootste nationale en internationale dj-talenten. De Tomorrowland Experience van Robert Falcon stopt echter niet in Boom, want na zijn set pakt hij meteen zijn koffers en reist hij door naar Dubai, waar hij op zaterdag 29 juli een set speelt op Unite With Tomorrowland. Voor Robert wordt dit een onvergetelijke tweedaagse.

Op het terras besloot Robert een setje te draaien. (Foto FODI)
Op het terras besloot Robert een setje te draaien. (Foto FODI)

Vooraleer het écht druk wordt, kwam hij voor een gesprek met vooral jonge dj’s en sympathisanten naar zaal ‘t Excuus in Ingelmunster. De joviale dj vertelde hoe het voor hem allemaal begon en hoe ook hij moest knokken om mensen te overtuigen van zijn kennis. En hoe staat hij tegenover Tomorrowland ? “Dat ik op de affiche van Tomorrowland sta, is zowat de ultieme droom van iedere beginnende dj. Dat ik dan nog eens één dag later in Dubai op de Unite-stage mag staan, maakt het helemaal af. Ik zal wel niet lang kunnen nagenieten van mijn set in Boom, want ik moet meteen de auto in om tijdig in Düsseldorf het vliegtuig naar Dubai te kunnen halen. Maar dat nemen we er graag bij”, knipoogt Robert, die zopas ook uitpakte met een nieuwe track Love Shouldn’t Be So Hard.

De jeugdige dj Lander Deplancke uit Ingelmunster kreeg deskundige uitleg van Robert. (Foto FODI)
De jeugdige dj Lander Deplancke uit Ingelmunster kreeg deskundige uitleg van Robert. (Foto FODI)

Deze release is een collab met de jonge Chinese dj-sensatie Carta en wordt uitgebracht door Spinnin’ Records, het grootste dancelabel ter wereld. Carta is de eerste Chinese dj die een contract kreeg bij Spinnin’ Records. Dit label gelooft sterk in beide talentvolle dj/producers en in de internationale slaagkansen van deze Belgisch-Chinese productie.

PADI, samen met Robert Falcon. (Foto FODI)
PADI, samen met Robert Falcon. (Foto FODI)

De aanwezigen luisterden aandachtig naar zijn verhaal. Hij benadrukte dat niemand direct mag opgeven, maar dat iedereen moet geloven in zichzelf. Pas dan zal het op een dag lukken. Op vraag van Robert zette dj Dennis zijn installatie op het terras, waarna Robert een exclusief setje draaide.

Dj Michiel De Zutter uit Ingelmunster luisterde ook aandachtig naar de uitleg van de Tomorrowland-dj. (Foto FODI)
Dj Michiel De Zutter uit Ingelmunster luisterde ook aandachtig naar de uitleg van de Tomorrowland-dj. (Foto FODI)

Wat Robert nog sympathieker maakte, was dat hij zelf voorstelde aan de jonge dj’s om vragen te stellen. Hij gaf hem ook achter de installatie instructies over zijn ervaringen en hoe men het nog beter kan doen. Dit werd enorm gewaardeerd door de aanwezige dj’s, die Robert zeker en vast zullen blijven volgen. Of zoals er iemand zei : ‘Ik ben zo blij dat ik er hier bij was aan de start van Robert zijn internationale carrière.’ (PADI)

https://www.youtube.com/watch?v=S9zNxFGkyl0

Love Shouldn’t Be So Hard kan je streamen op Spotify, op Beatport en via iTunes. Website Robert : www.robertfalcon.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier