TOTEM van Cirque du Soleil: daar zijn geen woorden voor

08/09/17 om 11:05 - Bijgewerkt om 12:31

Wie de première van de nieuwe show TOTEM van Cirque du Soleil bijwoonde, was bij het vertrek het unaniem eens: daar zijn geen woorden voor.

Inderdaad, we zouden nu een witte pagina bij deze foto's moeten plaatsen en gewoon de vermelding: zonder woorden! Gewoon omdat het moeilijk te beschrijven is wat we allemaal zagen. Allemaal sterke staaltjes van acrobatie, prachtig decor waar je zelfs het geluid van de zee hoort in weerklinken.... TOTEM is heel anders dan de vorige shows die we al van Cirque du Soleil zagen. Laten we zeggen dat het moderner is opgevat, dat er minder kostuums te zien zijn, maar... je kan zelfs eens een mooi stevig herenlichaam bewonderen in een act. Leuk voor de dames (en sommige heren). TOTEM bracht sterke acts. Een groep dames die vanop een hoge fiets naar elkaar met kommetjes gooien en die opvangen op hun hoofd, een paar dat zorgt voor prachtige acrobatie in de lucht... TOTEM, dat is genieten, vanaf de eerste tot de laatste minuut, afgewerkt tot in de details. Dat gaven ook diverse bekende Vlamingen toe die aanwezig waren.

Alle data's en tickets vind je terug op de website https://www.cirquedusoleil.com/totem of via het gratis nummer 00 800 15 48 0000 / vanaf mobiel 26 20 04 81.

(Foto's FODI)

Lees meer over: