Tom Dice met nieuwe cd te gast bij Sven & Anke van Joe FM

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Dinsdag 20 maart was een speciale dag voor zanger Tom Dice uit Eeklo, want hij was te gast bij Joe FM in Vilvoorde, waar Sven & Anke hem hartelijk verwelkomden en waar hij enkele nummers van zijn nieuw album ‘Better Days’ mocht voorstellen.

Tom deed dat voor een select publiek van genodigden én in het bijzijn van zijn band. Zanger Tom Dice is dé man die al enkele weken op dinsdagvoormiddag te horen is in het programma van Sven & Anke, waar hij telkens één liedje uit de populaire Top 2000 uitkiest en zijn eigen versie ervan maakt. “Uit onze ervaring weten wij dat luisteraars van Joe FM met muziek van nu en vroeger bezig zijn”, zegt Sven Ornelis bij aanvang van het persmoment.

Tom Dice met nieuwe cd te gast bij Sven & Anke van Joe FM

“We wilden dat een artiest met de muziek van onze Top 2000 aan de slag ging. Wie van de hedendaagse artiesten en die ook nog populair is bij alle leeftijden konden we vinden om met deze muziek van de Top 2000 te experimenteren ? We kwamen bij Tom Dice met zijn gitaar en vele andere talenten terecht. We zaten even rond de tafel. Vanaf het eerste liedje dat we nadien te horen kregen, wisten we dat we juist hadden gekozen, want Tom maakt van iedere song zijn eigen verhaal.”

Anke Buckinx vult aan : “Ik was ook benieuwd wat Tom iedere week op dinsdag ging brengen. Mijn verwachtingen werden écht overtroffen. De sms’en en andere reacties die wij kregen waren er enkel maar met lovende reacties. Wat een stem heeft Tom en vaak zorgde hij voor een betere versie dan het originele.”

Tom Dice met nieuwe cd te gast bij Sven & Anke van Joe FM

Sven besluit : “Als Joe FM zijn we blij dat we daaraan konden meewerken. Nu gaan we er samen van genieten.” Henk Vermeulen van Live Entertainment stond ook stil bij de ‘eigen’ covers van Tom, waarna de zanger zelf een viertal songs van zijn nieuw album ‘Better Days’ mocht brengen. Zijn nieuwe album ligt vanaf vrijdag 23 maart in de winkelrekken.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier