Sasha & Davy spreken met fans over nieuw album in Ingelmunster

13/05/17 om 16:41 - Bijgewerkt om 17:03

Zaterdagmiddag 13 mei gaven Sasha & Davy (alias Davy Gilles van De Romeo's) een woordje uitleg over hun nieuw album 'Leef en lach' in het zaaltje van 't Excuus in Ingelmunster.

Sasha & Davy spreken met fans over nieuw album in Ingelmunster

Zaterdagmiddag 13 mei kwamen Sasha & Davy (alias Davy Gilles van De Romeo's) naar het zaaltje van 't Excuus in Ingelmunster afgezakt, waar ze voor een beperkte groep genodigden uit Oostkamp, De Panne, Lichtervelde, Kachtem, Meulebeke, Izegem, Avelgem, Ingelmunster, Torhout... vertelden over de voorbereidingen en het ontstaan van hun nieuw album Leef en lach.

Positiviteit

De nieuwe cd is geen album geworden met een negatieve weerklank. Volgens Sasha worden de mensen al genoeg geconfronteerd met negatieve zaken. Ook Davy kan geen negatieve reacties of nieuws meer aan. Hij focust zich nog enkel op de positieve dingen in het leven. Het nieuwe album omvat elf nummers, waarvan de meeste door Davy werden geschreven.

In de Londense metro

Eén nummer zag zelfs het levenslicht tijdens een uitstap in Londen. Op dat moment zaten Sasha en Davy met een deadline om het album te vervolledigen, maar helaas beschikten ze nog niet over voldoende liedjes.

"Davy begon daar in een volle metro plots hardop te zingen. Kijken dat alle mensen deden! Ik was blij dat we in het buitenland zaten, want niemand kent ons daar. De melodielijn nam hij direct op met zijn iPhone. Eens terug, maakte zijn neef Cliff daar het nummer Vrij als de wind van. Misschien wel onze volgende single", glimlacht Sasha. Het echtpaar kwam voor de fotoshoot voor hun nieuwe album naar De Haan, een gemeente die ze koesteren omwille van de schoonheid.

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!