PADI woont feestelijke opening bij van 25ste verjaardag in Disneyland Parijs

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Disneyland Parijs blaast 25 kaarsjes uit en dat resulteert in onder andere een volledig vernieuwde versie van de Star Tours-attractie: The Adventures Continue.

In het bijzijn van Nafissatou Thiam, Karen Damen, Annelien Coorevits, Loïc Nottet, James Cooke, Alice on the Roof en Astrid Coppens – jawel, ex-Astrid Bryan – werd met veel dans, korte toespraken, vuurwerk… het feestelijke jaar ingezet. Een aanrader is ook de nieuwe parade Disney Stars on Parade, die dagelijks te zien is in het Disneyland Park. Alles is nieuw : de kostuums, muziek, dans en paradewagens.

PADI woont feestelijke opening bij van 25ste verjaardag in Disneyland Parijs

Verder zijn er twee gloednieuwe shows op Royal Castle Stage in het Disneyland Park. In Mickey presents Happy Anniversary Disneyland Paris vieren Mickey en zijn vrienden de verjaardag van Disneyland Paris en nodigen de gasten uit om samen in koor Happy Anniversary Disneyland Paris te zingen. De Disneyprinsessen vieren op hun beurt de 25ste verjaardag van Disneyland Paris met een magisch bal op de melodie van een romantische fanfare. En wat valt er nog allemaal te beleven? Dat nieuws delen we binnenkort met onze trouwe lezers.

(PADI)

https://www.youtube.com/watch?v=4i-CyaS0nJs

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier