'Mademoiselle chante' Patricia Kaas treedt op 17 september op in Kursaal Oostende

06/07/17 om 18:25 - Bijgewerkt om 18:24

Op zondagavond 17 september komt Patricia Kaas met haar liveband en haar herkenbare, warme, rauwe stem naar het Kursaal van Oostende. Die avond stelt ze niet alleen haar nieuwe cd voor, maar ze speelt uiteraard ook haar grootste hits.

'Mademoiselle chante' Patricia Kaas treedt op 17 september op in Kursaal Oostende

Patricia Kaas: één keer te gast in Kursaal Oostende. © Yann Orhan

Ze was pas 19 toen ze met dé grote Gérard Depardieu haar eerste single Jalouse opnam. Dankzij dat liedje kwam ze in contact met Didier Barbelivien en dat resulteerde dertig jaar geleden in Mademoiselle chante le blues. "Dit is een liedje dat ik nog altijd met evenveel enthousiasme zing tijdens mijn optredens", zegt het Franse icoon Patricia Kaas.

Na dertien jaar bracht Patricia eind vorig jaar een nieuwe cd uit. De cd Patricia Kaas is geen triestig album geworden, maar eerdere melodramatisch. "Ik zing over de vechtende vrouw, die zelfstandig rechtop blijft staan, ondanks de tegenslagen. Ik ben op dit moment op een punt gekomen in mijn leven dat ik vind dat ik niet meer moet uitleggen waarom ik iets doe", benadrukt ze. In het verlengde van haar nieuwe cd Patricia Kaas is de zangeres - die in haar 30-jarige carrière al meer dan 15 miljoen albums verkocht - sinds januari opnieuw op wereldtournee. Op zondag 17 september is Patricia Kaas om 20 uur te gast in Kursaal Oostende.

Info en tickets: www.concertevents.be en 0479 31 84.55

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!