Laura Lynn in Plopsaland: “Helaba, niet kijken naar mijn onderbroek hé !”

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Zangeres Laura Lynn uit Ardooie was de eerste zangeres die het Kustschlagerfestival 2017 mocht openen in Plopsaland De Panne.

Laura begon met Je hebt mij 1000 x belogen, waarna ze een mooie medley bracht, waarmee ze direct het publiek wist in te palmen. Van Eviva Espagna tot Dit is de allereerste keer werden door en enthousiaste menigte meegezongen. Laura Lynn was niet alleen afgezakt naar De Panne. Ook haar partner Matthias Lens en dochtertje waren erbij.

Laura Lynn in Plopsaland:

“Mijn dochtertje zit hier niet achter de coulissen of in de zaal om naar mama te kijken hoor”, bekent ze. “Komt ze naar Plopsaland dan is het om op zoek te gaan naar Plop en dus loopt ze rond in het park om te zoeken naar Plop”, glimlacht Laura, die toegaf dat ze nog geen zin had om herfstkledij aan te trekken en dus een zomerse outfit aantrok. “Maar jullie zitten hier wel dicht hé. Niet te veel omhoog kijken hoor ! Hebben jullie mijn onderbroek al gezien misschien ? Allez zeg”, glimlacht Laura Lynn, die na een volgend liedje vroeg aan de eerste rijen of het nu een rode of een gele onderbroek was.

Laura Lynn in Plopsaland:

Iedereen vond het grappig, waarna de zangeres verder door haar repertoire ging. Van Hemelsblauwe ogen tot Zo’n goeie hebben wij nog niet gehad weerklonken door de geluidsinstallatie. Laura Lynn stapte ook door Theater Plopsa, tot bovenaan in de zaal. Eens terug op het podium zei ze : “Mijn partner is van Arendonk, in de Kempen. Hij kan al goed zijn West-Vlaams en vooral de woorden :ma gie kunt zagen“, lacht ze. Na nog een sterk bisnummer verliet Laura Lynn het podium, waarna ze tijdens de pauze aan haar fanstand stond en heel wat mensen gelukkig maakte.

(PADI)

Laura Lynn in Plopsaland: