Kristel Verbeke neemt afscheid als manager van K3

13/06/17 om 19:31 - Bijgewerkt om 19:31

Hanne, Klaasje en Marthe van K3 nemen afscheid van hun manager Kristel Verbeke, die de nieuwe groepsleden al vanaf de eerste dag na hun overwinning met raad en daad bijstond.

Kristel Verbeke neemt afscheid als manager van K3

PADI, samen met Marthe, Klaasje, Hanne én Kristel. © (Foto FODI)

"Mijn missie is geslaagd, ze zijn er klaar voor", laat Kristel weten.

"Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de oude en de nieuwe K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid."

Delen

Wegvliegen met een rugzak vol herinneringen

K3 wuift Kristel uit en pinkt een traantje weg. "Wij gaan Kristel enorm missen. Ze betekent heel veel voor ons, omdat ze ons op alle vlakken heeft gesteund. We hebben super veel van haar geleerd. Ze weet immers als geen ander hoe het voelt om in onze schoenen te staan. Wij zijn haar heel dankbaar en vinden het een eer dat zij er vertrouwen in heeft dat wij het nu zelf kunnen. Ze heeft zich jaren lang ingezet voor K3, waar wij enorm veel bewondering voor hebben. Dit inspireert ons om hetzelfde te doen."

Studio 100 (Gert Verhulst, Hans Bourlon en CEO Anja Van Mensel) hebben enkel maar lovende woorden over voor Kristel. "Kristel heeft er - dankzij haar tomeloze inzet en onnavolgbare kennis - mee voor gezorgd dat K3 nu een mooi nieuw leven heeft. Ze geeft de fakkel door aan de ervaren artiestenmanagers bij Studio 100."

Kristel Verbeke bedankt het Studio 100-team voor de jarenlange samenwerking. "Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later. Eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze."

(PADI)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!