Krachtige première voor Ketnet Musical – Team U.P.

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Aan de zijde van de hoofdrolspelers Sander Gilles, Goele De Raedt en Jolien De Clerck zorgden 24 jonge talenten voor een sportieve voorstelling die werd gesmaakt door het aanwezige publiek. Na maanden van voorbereiding gaf de cast het beste van zichzelf en zette op alle vlakken een glansprestatie neer.

Al voor het vierde jaar op rij slaan Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een nieuwe editie van Ketnet Musical. De vorige edities Kadanza, Kadanza Together en Unidamu waren regelrechte toppers met in totaal meer dan 125.000 bezoekers, succesvolle tv-reeksen en diverse Gouden K’s. Nu is er Ketnet Musical – Team U.P., die momenteel al kan rekenen op meer dan 35.000 bezoekers. De musical wordt een mix van liedjes rond 20 jaar Ketnet. Er worden liedjes gezongen uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele gloednieuwe songs.

Het verhaal: in het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn. In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan te sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice – omwille van zijn vaders bekendheid – Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten. (PADI)

Ketnet Musical Team U.P.: Plopsa Theater De Panne (4 maart) – Ethias Arena Hasselt (7 april) – Capitole Gent (28 en 29 april, 1 mei) – Kursaal Oostende (10 mei) – Stadsschouwburg Antwerpen (19, 20, 21 en 27 mei). Info : www.ketnetmusical.be, www.studio100.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier