K3 stelt nieuwe show voor in Kursaal Oostende

15/04/17 om 21:44 - Bijgewerkt op 18/04/17 om 13:19

Tijdens het Paasweekend is K3 drie dagen lang en in totaal negen keer te gast in Kursaal Oostende. Ook op Paaszondag 16 april zijn ze nog om 11, 14 en 17 uur van de partij met hun show in deze badstad.

K3 stelt nieuwe show voor in Kursaal Oostende

PADI (rechts) met Marie, Jelle en Elodie net voor aanvang van de K3-Show in Oostende. © (foto FODI)

Op zaterdagnamiddag waren we aanwezig. We waren benieuwd. Zou het even leuk én goed zijn met Hanne, Klaasje en Marthe zoals in 't verleden met Kristel, Josje en Karen? De zaal van 17 uur was eveneens tot in de nok gevuld met kids, die deze show niet wilden missen. De mama's, papa's, oma's en opa's waren ook van de partij om K3 aan het werk te zien.

Iedereen kon mee aftellen naar de start van de show, waarna het feest begon met een leuke dansact en daarna natuurlijk het bekende K3-nummer Ushuaia. In de show zat een verhaal als rode draad. De regenboogkleuren van K3 waren plots verdwenen en vervangen door zilver en wit. K3 wilde die kleuren terug. Plots kwam er vanuit het heelal een ruimteschip met Captain Space, die de drie meisjes meenam naar drie verschillende planeten waar de kleuren rood ( liefde), geel (lach) en blauw (energie) terecht waren gekomen.

Luidkeels meezingen

Natuurlijk kon K3 die kleuren terug winnen door op dat moment diverse van hun bekendste songs te zingen, samen met het publiek. Met vrolijke liedjes kregen ze het kleur rood terug. En K3 maar zingen: van een medley met De drie biggetjes tot de song de Love Boat,Liefdesliedje, Mijn hart staat op springen, Wat doen als het binnen regent, Hallo K3, Heyah Mama, Strand van Rio De Janeiro...We hoorden ze allemaal weer klinken tijdens de show, met hulp van de aanwezige kids die luidkeels mochten meezingen.

Prachtige decors zijn er te zien in de K3-Show.

Prachtige decors zijn er te zien in de K3-Show. © (Foto FODI)

Leuk was ook de inbreng van Captain Space (Walter Baele), die nu en dan toch eens van zijn tekst afweek. Toen hij een taart in zijn gezicht kreeg, zei hij tegen het publiek: "Allez, jullie gaan er nog voor applaudisseren ook." En toen op het einde K3 vroeg om nog even te blijven, zei Captain Space dat hij niet kon omdat hij nog een bezoek moest brengen aan andere planeten, waaronder Planeet Victor. "Jij kent die wel hé Marthe", zei hij, waarna Marthe even niet wist wat te zeggen, begon te lachen, nog meer begon te lachen zodat het publiek ook begon te lachen. Marthe is immers samen met Victor Verhulst, de zoon van Gert.

Feest voor iedereen

K3 sloot af met 10.000 luchtballonnen. Op dat moment mochten de kids al vooraan gaan staan, samen met de mama's, maar ook veel papa's die hun gsm boven haalden om van dichtbij een foto te nemen van het... decor. Nouja, 't zal wel vooral van de K3-meisjes zijn geweest. Besluit: de K3-Show is niet enkel een show voor kids, maar een feest voor iedereen. Wie de liedjes niet kent, kan met open ogen zitten kijken naar de prachtige decors, naar het ruimteschip, naar de tocht door het heelal, naar de mooie kostuums,... K3 is in Kursaal Oostende niet enkel nog aanwezig op Paaszondag. Ook op 26 augustus komen ze al terug naar Kursaal Oostende en vanaf heden zijn er voor deze show al tickets te koop op www.kursaaloostende.be.

(PADI - foto's FODI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!