Jackobond - JackoBond zingt Marva

13/04/17 om 16:55 - Bijgewerkt om 16:54

JackoBond of singer-songwriter Riet Muylaert schrijft tekst en muziek van haar eigen liedjes, maar voor haar nieuw project brengt ze ode aan het repertoire van Marva.

Jackobond - JackoBond zingt Marva

Dit zegt JackoBond zelf over het project : "Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou. Dat nummer zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Nu ik haar leeftijd heb, snap ik waarom ze uit volle borst meezong met Marva. Deze zangeres deed haar immers dromen. Dromen van Eiland in groen en blauw. Toen zag ik hoe gelukkig Marva mijn moeder maakte. Ter ere van Marva, maar ook een beetje ter ere van mijn moeder, breng ik met mijn band JackoBond een Ode aan Marva. Waarom ? Omdat er in deze tijden nood is aan dromen, aan Herinneringen aan zoveel mooie dingen. Er hangt ook een theatertour Rode rozen in de sneeuw aan vast, die mij al brengt op 20 april in Den Egger in Scherpenheuvel, 28 april in CC 't Vondel in Halle, 30 april in Cultuurhuis Oud Gasthuis in Asse..." Info : www.jackobond.be.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!