Is Chris Van Tongelen een beetje verliefd ?

13/09/17 om 20:58 - Bijgewerkt om 20:57

Net voor De Romeo's op het Kustschlagerfestival in De Panne het lied zongen 'Een beetje verliefd' van wijlen André Hazes zei Davy Gilles: "Is Chris een beetje verliefd? Blijkbaar hebben mensen hem één dag eerder aan de kust zien wandelen met een vrouw. Wie? Ja, zeg eens Chris wie was dat? Een nieuwe liefde in je leven? Het kan zeker je ma niet zijn, want die is op reis."

Is Chris Van Tongelen een beetje verliefd ?

Is Chris Van Tongelen (links) een beetje verliefd? Volgens zijn Romeo-vrienden Günther en Davy blijkbaar wel. © FODI

Chris reageert: "Helemaal niet, mijn ma is terug thuis van haar reis." Davy én ook kameraad Gunther bleven maar aandringen en vroegen of er een nieuwe vrouw in zijn leven was, want blijkbaar ging het er heel gezellig aan toe. En naar het schijnt bleven ze ook aan de kust slapen. Chris glimlachte en zei erop: "Ik blijf iedere avond ergens slapen." Toen De Romeo's in het lied Een beetje verliefd het woord 'alleen' zongen, riep Davy: maar hij is niet meer alleen! Chris reageerde niet meer, waarna De Romeo's ook nog Vrijgezel van Benny Neyman en ook Malle Babbe van Rob De Nijs brachten in dezelfde medley.

De Romeo's, samen met PADI in De Panne.

De Romeo's, samen met PADI in De Panne. © FODI

Daarna zongen ze nog heel veel van hun Romeo's-hits, terwijl de honderden aanwezigen zich amuseerden en meezongen. Is Chris nu een beetje verliefd? De toekomst zal het uitwijzen, maar als het écht waar is, dan zullen De Romeo's - onze mening toch - dat nieuws niet verkondigen tijdens een optreden, maar zullen we het wellicht exclusief lezen in één of ander weekblad. Of misschien toch in de PADI-show?

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!