IN BEELD Fascination 2017 in première in Het Witte Paard in Blankenberge

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Toch kwam bekend Vlaanderen van over het hele land langs om deze première bij te wonen. Na de sterke jubileumuitgave van 2016 was het benieuwd uitkijken naar deze nieuwe show met Nele Goossens, Sandrine, Daisy Thys, Peter Thyssen, Dimitri Verhoeven, Nanda Van de Vorle, Patrick Onzia en Franky Boy.

In dezelfde show waren ook The Gibson Brothers, The Barry White Experience, special guest Jan Van Dyke en een internationale act te zien. Voor de ene bezoeker was deze nieuwe show nog beter dan de vorige uitgave, een andere trouwe bezoeker vond het dan weer spijtig dat er heel wat namen op de affiche stonden van buitenlandse artiesten die er in ‘t verleden ook al bij waren. “Omdat het publiek naar die namen blijft vragen”, vertelde iemand die dicht bij de organisatie staat. Dat kan, maar de twee acts van Jan Van Dyke kennen velen wellicht al volledig uit het hoofd. De liedjes van The Gibson Brothers en The Barry White Experience werden uitbundig meegezongen, maar stond de volledige zaal recht na een, twee, of drie keren dat de artiesten het zelf vroegen?

Een keer zagen we de zaal wel compleet uit de bol gaan, namelijk toen Patrick Onzia een André Hazes-medley bracht van ‘Een beetje verliefd.’ Het blijft een absolute meezinger.

(PADI – foto’s PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier