IN BEELD Booking Company feest met 'Aartrijke Schlagert' en 'Wakken Swingt' in Rillaar

19/05/17 om 21:24 - Bijgewerkt om 21:23

Kim Schillebeeckx uit Vosselaar, zaakvoerster van The Booking Company en sinds kort ook van Benelux Theater, gaf een feestje met artiesten en exclusief voor organisatoren in 't Rietlaer in Rillaar nabij Aarschot.

IN BEELD Booking Company feest met 'Aartrijke Schlagert' en 'Wakken Swingt' in Rillaar

PADI, samen met Kim Schillebeeckx en Get Ready. © (Foto FODI)

Kim zit al bijna tien jaar in 't vak en sinds ze haar eigen firma heeft, gaat het haar heel goed voor de wind. Haar trouwe organisatoren uit het hele land én ook de pers waren uitgenodigd om niet enkel diverse artiesten aan het werk te zien, maar om ook met elkaar kennis te maken en gezellig na te keuvelen bij een hapje, heerlijk gezond buffet en drankjes.

En de avond, die verliep probleemloos want er viel zoveel te beleven. Chris Van Tongelen stond in voor de presentatie. Guinelli deed een truc met Kim, die plots boven het tafeltje begon te zweven. De Grietjes, Swoop, Get Ready en ook Filip D'haeze stonden op het podium om het publiek te entertainen en in de hoop dat misschien één of andere organisator toch nog wat extra budget heeft om hen te boeken, alhoewel velen al op de affiche staan van één of ander schlagerfestival bij aanwezige organisatoren. DJ Kurt draaide de plaatjes aan elkaar.

Tijdens het gezellig samenzijn kwamen we in contact met Céline Baeckelandt uit Wakken, één van de initiatiefneemsters van Wakken Swingt. Dit feest heeft plaats op 8 juli op het Marktplein van Wakken in aanwezigheid van Swoop, Wendy Van Wanten en Niels De Stadsbader.

Kris Deruytter van het inrichtend comité Aartrijke Schlagert was ook van de partij. Daar houden ze op zaterdag 26 en zondag 27 augustus een tweedaagse, met o.a. Get Ready, Frans Bauer, De Grietjes, Dennie Christian, Swoop, Danny Fabry, Maarten Cox...

Filip D'haeze van Swoop zei in zijn woordje naar Kim toe : "Wat jij in een korte tijd al realiseerde is sterk, heel sterk. Ze spreken wel eens over een zwakke schakel in een ketting, maar in deze ketting zit er geen zwakke schakel. Alles past perfect. Jij bent er ook altijd voor uw geboekte artiesten, zelfs wanneer je op reis bent. Dan stuur je toch na een optreden een sms met de vraag : hoe is het geweest. Super !".

(PADI)

De Grietjes, Sandra Kim en Kim Schillebeeckx.

De Grietjes, Sandra Kim en Kim Schillebeeckx. © (Foto FODI)

Guinelli liet Kim even boven de tafel zweven.

Guinelli liet Kim even boven de tafel zweven. © (Foto FODI)

Kris Deruytter van Aartrijke Schlagert tussen Get Ready.

Kris Deruytter van Aartrijke Schlagert tussen Get Ready. © (Foto FODI)

De sardienendans van Swoop, ook Kim kent de danspasjes.

De sardienendans van Swoop, ook Kim kent de danspasjes. © (Foto FODI)

De aanwezige artiesten kregen allemaal een mooi cadeau van Kim Schillebeeckx.

De aanwezige artiesten kregen allemaal een mooi cadeau van Kim Schillebeeckx. © (Foto FODI)

Céline Baeckelandt uit Wakken, samen met Swoop.

Céline Baeckelandt uit Wakken, samen met Swoop. © (Foto FODI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!