Feestelijke opening van komedie 'De schaar erin' in Antwerpen

24/04/17 om 21:34 - Bijgewerkt om 21:33

Tijdens de feestelijke première in zaal Elckerlyc in Antwerpen genoot het theaterpubliek heerlijk van de komedie 'De schaar erin'.

Feestelijke opening van komedie 'De schaar erin' in Antwerpen

De cast. © FODI

Dit theatersucces van auteur Paul Pörtner en oorspronkelijke regisseur én theaterbewerker Bruce Jordan is een intrigerende voorstelling, waarbij de ingrediënten van een spannende 'whodunit' speels gecombineerd worden met alle elementen van een heerlijke komedie en de aanwijzingen van een interactief publiek. Het publiek mag alvast rekenen op een heerlijke cast: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia. Het verhaal speelt zich af in een kapsalon waar een moord wordt gepleegd. Iedereen is verdacht...

Ondanks de moord is én blijft het een komedie. Tijdens de voorstelling lagen de genodigden - lees: bekende Vlamingen - alvast vaak plat van het lachen. Er zit inderdaad genoeg humor in het stuk. Wie dus eens de lachspieren wil trainen, moet zeker en vast deze komedie gaan bekijken. Dat kan nog tot zondag 21 mei. Info en data: www.dekomediecompagne.be.

Loes Van Den Heuvel en Ben Rottiers, samen met Maarten Cools (links) en Nico Carlier uit Ingelmunster.

Loes Van Den Heuvel en Ben Rottiers, samen met Maarten Cools (links) en Nico Carlier uit Ingelmunster. © FODI

Er waren veel BV's aanwezig, waaronder Nicole & Hugo.

Er waren veel BV's aanwezig, waaronder Nicole & Hugo. © FODI

Maarten Cools uit Ingelmunster in het bijzijn van bekende Vlaming Lieven Debrauwer.

Maarten Cools uit Ingelmunster in het bijzijn van bekende Vlaming Lieven Debrauwer. © FODI

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!