Eleven Vibes lokte honderden muziekfanaten naar Langemark-Poelkapelle

04/07/17 om 07:42 - Bijgewerkt om 08:45

De allereerste editie van Eleven Vibes in een grote feesttent in de Klerkenstraat in Langemark was qua organisatie tot in de details afgewerkt. De organisatoren hadden dan ook tijd noch moeite gespaard omdat alles vlekkeloos zou verlopen.

Eleven Vibes lokte honderden muziekfanaten naar Langemark-Poelkapelle

Ze vonden het leuk. Je ziet v.l.n.r. Annelies Hoste (Nieuwkerke), Veerle Lagache (Elverdinge), Aline Geldhof (Elverdinge), Nathalie Oost (Wijtschate), Cindy Dewaele (Langemark) en Mieke Roussau (Langemark.) © FODI&JENS

Ella-Marie Beernaert op de arm van Niels Destadsbader

Ella-Marie Beernaert op de arm van Niels Destadsbader © FODI&JENS

Qua opkomst kon het op bepaalde dagen wel wat beter zijn, maar de organisatie was toch tevreden met deze eerste editie. Wie er was had plezier, vertrok enthousiast en dat is eveneens belangrijk. Op vrijdagavond mocht Niels Destadsbader met zijn band de eerste editie van Eleven Vibes openen en het publiek opwarmen met zijn mooie songs uit o.a. zijn album Speeltijd.

Niels nam de kleine Ella-Marie Beernaert uit Langemark op de arm. Pas drie jaar is Ella-Marie en ze hoort al de muziek van Niels heel graag.

Les Truttes en De Romeo's wisten ook het publiek in te palmen. Op zaterdag waren DJ Hans en Kelly Pfaff van de partij net zoals Pat Krimson, Robert Abigail en Regi. Toen het feest voorbij is, bouwde Robert Abigail nog een extra feestje, want hij bleef maar draaien tot de stekker uit het stopcontact werd gehaald.

Sarah uit Kortemark-Edewalle, Cindy uit Langemark en Annika uit Houthulst.

Sarah uit Kortemark-Edewalle, Cindy uit Langemark en Annika uit Houthulst. © FODI&JENS

Op zondag begon het muziekfestijn vanaf 13.30 uur met Plop en de Bende, Prinsessia, Anick's Kidsdisco, Laura Tesoro. Daarna kwam kersverse papa Stan Van Samang op het podium.

Sofie Dubois (gehucht Madonna), Wendy Dubois (Langemark), Thuline Deruytter (Madonna) en Annelies Depyper (Langemark).

Sofie Dubois (gehucht Madonna), Wendy Dubois (Langemark), Thuline Deruytter (Madonna) en Annelies Depyper (Langemark). © FODI&JENS

Stan - inderdaad in dezelfde week papa geworden van een zoontje Lenny - had eveneens een contract met deze organisatoren en dus kwam hij optreden, ondanks het kersverse vaderschap. De eerste editie werd afgesloten met The Amazing Flowers.

Een meet & greet met De Romeo's.

Een meet & greet met De Romeo's. © FODI&JENS

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!