DJ Robert Abigail: “Ik heb nog nooit moeten draaien voor een koffietafel”

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Het was nog vroeg in de voormiddag toen de (inter)nationale DJ Robert Abigail arriveerde aan ‘t Excuus in Ingelmunster, waar hij een meet & greet had met een twintigtal enthousiaste jongeren en volwassenen die waren uitgekozen om deze unieke gebeurtenis bij te wonen.

Alhoewel Robert maar om 3 uur in bed lag en hij méér dan één uur moest rijden naar de afspraak in Ingelmunster, zag de DJ er toch heel fit uit. Enkele jongeren waren niet zo fit wegens pas in de vroege morgen thuis gekomen of door nachtwerk, maar ze waren van de partij én dat was wel het belangrijkste. Robert vertelde tegen de genodigden honderduit over zijn zomersingle Hearts Collide, over zijn remix voor nieuwkomer Amery, over zijn remix voor MNM-winnaar 5napback, over de officiële remix voor de internationale DJ Antoine op het major label Kontor, over zijn onvergetelijk optreden tijdens het Beach-festival op West-Vlaamse bodem… Hij wist ook te vertellen dat hij volgend jaar samenwerkt met een internationale DJ. Zijn naam ? Sorry, die mochten we nog niet weten, maar naar het schijnt wordt het een topproductie.

Voor het vragenuurtje was het blijkbaar nog te vroeg, zodat Robert plaatsnam achter de draaitafel en begon te draaien voor de genodigden. Wat bleef dat toch rustig. Lag het aan de tafels en stoelen die in het midden van het zaaltje stonden? Of waren velen toch nog niet volledig wakker? “Ik heb nog nooit moeten draaien voor een koffietafel“, grapte Robert tussen zijn muziek door. Maar toch bleef hij enthousiast verder doen. De gsm-toestellen gingen wel de lucht in om filmpjes op te nemen van dit uniek moment. Na nog een fotoshoot en even gezellig napraten vertrok Robert uit Ingelmunster naar een volgende afspraak. Geniet alvast van het bijhorend filmpje én ook van deze foto’s. Binnenkort verschijnt het interview met Robert in de PADI SHOW van kw.be.

https://www.youtube.com/watch?v=b4xfKVUfdYY
DJ Robert Abigail:

DJ Robert Abigail:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier