Chantal Acda - Bounce Back

04/04/17 om 07:41 - Bijgewerkt om 07:43

In 2013 verscheen het solo-album Let Your Hands Be My Guide van Chantal Acda. Twee jaar later volgde The Sparkle In Our Flaws.

Chantal Acda - Bounce Back

Met het album The Sparkle In Our Flaws brak Chantal Acda door in België en Nederland, met heel wat positieve recensies. Als kers op de taart werd ze twee keer genomineerd voor de MIA's in de categorieën Beste solo en Beste Artwork. Binnenkort komt haar derde studio-album Bounce Back wereldwijd uit bij Glitterhouse en in de Benelux bij NEWS. Haar nieuwe album is een ode geworden aan verwantschap, connectie en contact. Vooraleer alles op cd stond, ging er een lange zoektocht aan vooraf. Chantal speelde in huiskamers, zodat er gedeeld kon worden in de meest directe vorm. Er werd verteld en geluisterd. Deze verhalen hebben mede de cd gevormd. Bounce Back is ontstaan vanuit een besef dat de veranderde wereld om een nieuwe positie vraagt. Op haar nieuw album gaat Chantal op muzikaal en productioneel vlak op zoek naar de grenzen van een direct contact. Er werd in vraag gesteld waarom we ook in muziek proberen alles te perfectionaliseren in producties. Haar nieuwe album werd geproduced door Phill Brown, bekend als producer van o.a. Talk Talk, Mark Hollis en Bob Marley.

(PADI)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!