Brasschaatse Huisvrouwen komen met Ronn Moss naar Izegem en Brugge

De voltallige cast, inclusief regisseur Jeroen Maes. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op donderdag 19, vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober zijn de Brasschaatse Huisvrouwen te gast in Cultuurhuis De Leest. Op woensdag 25 en donderdag 26 oktober staan ze op het podium van de Stadsschouwburg in Brugge.

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. Vijf vriendinnen – te situeren in hogere kringen – besluiten iedere maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun oprechte vriendschap. De bedoeling is een inspirerend avondje uit, waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een interessante gast, die past bij hun stand. Vanavond is het de beurt aan Octavia Godevaart, de vrouw van een invloedrijke antiquair. Ze is in haar nopjes, want haar mistery guest is iemand waar geen enkele vriendin aan kan tippen. Het blijkt een man te zijn met internationale allures, namelijk Ron Moss, een Amerikaans acteur en zanger én vooral bekend als Ridge Forrester in de Amerikaanse soapserie The Bold and the Beautiful. De vrouwen weten niet wat hen overkomt. Ook de verfijnde ober is een beetje in shock. Hoe heeft Octavia dat kunnen klaar spelen?

Brasschaatse Huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie, sprankelend als de beste champagne. De cast bestaat uit Ronn Moss, Myriam Bronzwaar (bekend van Thuis), Kader Gürbüz (Thuis), Leen Dendievel (Thuis), Martine De Jager, Katrien De Becker (Familie) en Guillaume Devos (Familie). De try-out vindt plaats op donderdag 7 september in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Daar zijn tien voorstellingen voorzien. Op zondag 1 oktober staat Brasschaatse Huisvrouwen in de Ethias Arena in Hasselt. Op zondag 15 oktober zijn ze te gast in de Capitole in Gent. Tussen donderdag 19 en zondag 22 oktober staan ze in Cultuurhuis De Leest in Izegem. Deze reeks voorstellingen van Het Prethuis wordt afgesloten op woensdag 25 en donderdag 26 oktober in de Stadsschouwburg in Brugge.

Tickets Izegemse shows : 050 70 81 98 – info@kusttheater.com – Tickets Brugge : 050 44 30 40. Info : www.brasschaatsehuisvrouwen.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier