André Hazes komt met The Pop-Up Truck naar Kortrijk

18/05/17 om 20:20 - Bijgewerkt om 20:19

Het gaat om een exclusieve signeersessie, want André doet enkel maar Kortrijk aan om zijn cd te promoten.

André Hazes komt met The Pop-Up Truck naar Kortrijk

Op zaterdagmiddag 20 mei arriveert de The Pop-Up Truck aan het Ring Shopping Kortrijk, waar André Hazes - nu zonder Jr. erbij - vanaf 14 uur een signeersessie houdt rond zijn nieuw album Wijzer.

André Hazes komt met The Pop-Up Truck naar Kortrijk

Muziekmaatschappij Universal Music en communicatie- en marketingbureau Upstars investeerden in een The Pop-Up Truck. "Hij is multifuctioneel, twaalf meter lang, drie meter breed en voorzien van een salon, toog, kookplaten, koelkast, opbergvakken en promotieborden. Bedrijven, maar ook particulieren en privé-instellingen, kunnen de truck huren en langs buiten kan hij helemaal worden gewrapt à la téte du cliënt", zegt Upstars-ceo Pieter Ramboer, afkomstig van Izegem.

"Wij zijn constant op zoek naar nieuwe, leuke, opvallende manieren om de muziek van onze artiesten tot bij de consument te brengen. Door middel van The Pop-Up Truck kunnen we de sociaal media band die de fans vaak met de artiest hebben versterken met een real life beleving", vervolgt commercieel en business development directeur Eric Gadet namens Universal Music. Nu zaterdag 20 mei rijdt de The Pop-Up Truck een eerste keer uit. Vanaf 14 uur is hij te bezichtigen op de parking van het Ring Shopping Kortrijk, waar André Hazes zijn nieuwe cd Wijzer exclusief komt signeren.

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!