2 Fabiola: "Ik ken bijna alle straten in West-Vlaanderen uit het hoofd"

07/04/17 om 07:47 - Bijgewerkt om 07:46

"Kijk maar eens naar de agenda's van 2 Fabiola en Pat Krimson. We komen vaak spelen in West-Vlaanderen. We moeten telkens twee uur rijden van Limburg om in deze provincie op te treden, maar hier is het ook altijd feest. Ik ken bijna alle straten in West-Vlaanderen uit het hoofd. Ik zou hier beter een appartement komen in plaats van in Ibiza", lachte Patrick Claesen van 2 Fabiola zijn tanden bloot wanneer hij een bezoek bracht aan 't Rhodesgoed in Kachtem.

Op zaterdagavond 8 april zit hij niet in West-Vlaanderen, want dan staat Pat met Loredana alias 2 Fabiola én ook met Pat Krimson & Friends op het podium van I Love The 90's in de Ethias Arena in Hasselt. Voor die avond zijn er al 20.000 tickets de deur uit of een vol huis. Eén week later - op zaterdagavond 15 april - is Pat Krimson te gast op Legendary 90s in het Fabriekspand in Roeselare, samen met onder andere Sven Cornelis. Pat blikt positief terug op de nineties. "Dat was nogal een tijd, met veel optredens, met tv-programma's zoals Tien om te Zien, JIM TV, TMF... Nu bestaat dat allemaal niet meer, maar toen konden de artiesten nog in diverse tv-programma's hun liedjes kwijt. Door tv werd je gezicht bekend. Nu komen er niet veel nieuwe artiesten meer bij, maar ik ben er nog altijd", lacht Pat.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!