DE KETTING VAN DE KRAK (44 en slot): Veerle Hellyn uit Kuurne hekelt negatieve actualiteit

31/12/15 om 11:18 - Bijgewerkt om 11:18

In 2014 kozen jullie massaal de Krak van je gemeente. Op kw.be laten we in een nieuwe rubriek deze lokale helden één per één nog eens aan het woord. Zo vormen we de Ketting van de Krak. Deze week sluit Veerle Hellyn deze reeks af met een betoog voor meer optimisme.

Voor de laatste editie van deze reeks bellen we aan in Kuurne, meer bepaald bij Veerle Hellyn. Veerle is de dirigente van schoolkoor de Mariveertjes in de Centrumschool. "Ook een jaar na mijn nominatie als Krak ben ik nog altijd heel actief in het verenigingsleven van Kuurne. Of er nieuwe ontwikkelingen zijn in mijn leven de voorbije 12 maanden? Ik heb de fakkel als voorzitter van de kindergemeenteraad doorgegeven, maar een nieuwe uitdaging stond reeds klaar. We organiseerden op 15 november een eerste Kuurnse kunstendag voor kinderen en dat voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het festival kreeg de naam Artykid", steekt Veerle van van wal.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!